kısmet olursa bu akşam yola çıkıyoruz.3prenses ankara ya doktora (tamirciye) gidiyor:))herkes kendine iyi baksın.
Emin misin?
5 gün önce
dün acaba soğanmı kolay doğranır parmakmı:) diye deneme yapıp,parmağı bir baştan bir başa kesince,örgüme mola vermek zorunda kaldım ve silikon tabancası, incik,boncuk kurdele ne varsa çıkardım ortaya.ilk bu bileklik çıktı meydana.
bilekliğin açık görünüşü buda.ben çok sevdim.üstte görünen kalpli saç lastiği de küçük kokoşun isteği üzerine yapıldı.süslerde onun zevkine göre yerleştirildi.bir de boyunluklar yaptım onlarda yarın artık:)
bu tarz minik,çabuk biten şeyler çok hoşuma gidiyor.geçen akşam yünlerimi yanıma almış,bakınırken çıktı ortaya bu kardan adam.bir tel taç aparatına sabitledim kızıma güzel bir taç oldu.bikaç tane yapıverdim hemen.örmesi çok zevkli.
hızlı bir şekil de bere örme çalışmalarım devam ediyor.bunun aynından bir kahverengi,bir kırık beyaz yaptım.kahveyle mavi kopya aynı olduğundan maviyi yayınlıyorum.hoş kahveyi istesemde yayınlıyamam gitti kızımla eskişehire:)yalnız kırık beyazı farklı süslemeyi düşünüyorum malum o küçük kokoşun.onu yayınlarım çünkü kendisi bitti ama süslenmedi daha.
bayram tatlılarımdan biriydi laz böreği.öyle uzun uzun yufka açmadım ben.hazır baklavalık yufka kullandım.orijinal tarifi damak tadından arşivi uzun uzun karıştırıp buldum.
dün ev halkını ekip kuzucumla NEŞELİ HAYAT'a kaçtık.1,5 ta diye çıktık evden oysa 1 de başlıyormuş,bu yüzden ilk 10 dakikasını kaçırsakta süperdi.yılmaz erdoğan ve bkm mutfak oyuncuları döktürmüşler resmen.konusu çok güzeldi bikere.
HOŞGELDİNİZ TEKRAR BEKLERİM