30 Ocak 2009

sac kavurma


bu günkü tarif eşimden.evde ocak üstünde kullandığımız küçük bir sac var,bu sacın içine,önce etler doğranıp az yağla kavulur,(etler minik doğrandığı için çabuk pişiyor)sonra soğan,biber eklenir ve onlarda kavrulur.en son domates doğranıp ilave edilir ve çeşitli baharatlarla tatlandırılıp,afiyetle yenir.

6 yorum:

MoonSun dedi ki...

Nefis gorunuyor ellerinize saglik :))

Büşra dedi ki...

Slm,bu kadar tesadüf olur,bugün ben de yaptım.Size de afiyet olsun.

Ayşe dedi ki...

mmhhh suppeeer..ellerinize saglik...bnde yapiyorum ama sacim olmadigi icin benim ki bu kadar lezzetli olmuyor buyuk ihtimalle...

melusina dedi ki...

off çok güzel görünüyor :)
benimkinin elinden ne zaman böyle şeyler gelecek :(

SMİLENA dedi ki...

selam ziyareti iadeye geldim.çok hoş yaptıkların....

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

hımm ağzım sulandı pişirdiğiniz kap özel yapım bir şey galiba...
ellerinize sağlık....

 
designed by GeCe for only 3Prenses