30 Ocak 2009
sac kavurma
bu günkü tarif eşimden.evde ocak üstünde kullandığımız küçük bir sac var,bu sacın içine,önce etler doğranıp az yağla kavulur,(etler minik doğrandığı için çabuk pişiyor)sonra soğan,biber eklenir ve onlarda kavrulur.en son domates doğranıp ilave edilir ve çeşitli baharatlarla tatlandırılıp,afiyetle yenir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
6 yorum:
Nefis gorunuyor ellerinize saglik :))
Slm,bu kadar tesadüf olur,bugün ben de yaptım.Size de afiyet olsun.
mmhhh suppeeer..ellerinize saglik...bnde yapiyorum ama sacim olmadigi icin benim ki bu kadar lezzetli olmuyor buyuk ihtimalle...
off çok güzel görünüyor :)
benimkinin elinden ne zaman böyle şeyler gelecek :(
selam ziyareti iadeye geldim.çok hoş yaptıkların....
hımm ağzım sulandı pişirdiğiniz kap özel yapım bir şey galiba...
ellerinize sağlık....
Yorum Gönder