soğan doğranır yağla az kavrulur.üstüne iyice yıkanmış doğranmış pazılar eklenir.suyunu bırakıp tekrar çekene kadar kavrulur tercih edilen baharatlar eklenir.üste yumurta kırılır.tencerenin kapağı kapatılıp yumurtanın pişmesi beklenir.sonra afiyetle yenir.
not: ben asla sebzeleri haşlayıp süzmem.ıspanağıda kavuracağım zaman aynı yöntemi kullanırım.vitamin almadıktan sonra niye sebze yiyelim ki:)
14 yorum:
ellerıne saglık selamlar
çok güzel fikir ellerine sağlık:)
PAZIYI ÇOK SEVERİM ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM. KUTU KAPLAMAYI BENDE ÇOK İSTİYORUM DENİYCEM BAKALIM ŞÖYLE SEN YİNE TEK TEK RESİMLEYEREK ANLATSAN BENİ ÖYLE MUTLU EDERSİNKİ LÜTFEN DESEMM...
doğru söylüyosun canım.eline sağlık.afiyetler olsun....
Allah diyorum. en sevdiğim yemeklerden birisi bu. Şimdi anneye telefon edilip en kısa zamanda istenecek :))
ellerine sağlık bende pazıyı çok severim yumurtalısı sarması harika olur.sevgiler
ellerine sağlık canım.çok besleyici olmuş çok haklısın.
afiyet olsun
Ohhh çok nefis,üzerinede karabiber ve birazda limon sıkarım....Ellerine sağlık
Ellerine sağlık.Çok lezzetli görünüyor.Bende ıspanağı yada başka bir sebzeyi kavuracağım zaman asla haşlamam.
Ellerine sağlık canım
İyi bir hafta geçirmen dileğiyle
ellerine sağlık canım.katılıyorum sana,ben de haşlamam,çiğden pişiririm.afiyet olsun.sevgilerimle...
Ellerine sağlık canım pazıyı hiç böyle denememiştim denemekte fayda var sanırım.
Sevgiler,
Evren
3prensesim; bir kere pazı yemiştim ve çok hoşuma gitmişti ama yumurtalısını hiç yemedim.Gayet iştah açıcı görünüyor.Ellerine sağlık, yiynlere de gıda olsun.Seni sevip öpüp gidiyorum :)
+merhaba sevgılerle
Yorum Gönder