10 Temmuz 2009

dergi keyfi

okumayı çok severim.ama sadece kitap değil.gazete ve dergide okurum hep.ben uzunca bir süredir,evim ve seninle dergisine takıldım tabi bunlardan hariç kitap-lık isimli dergi,yemek dergileride var.dikiş bilmesemde burdanın 5-6 sayısına da sahibim.
asıl söylemek istediğim şey bu okuma alışkanlığını çocuklarada vermeye çalışırken en büyük yardımcım BİLİM ÇOCUK dergisi.bende çok sevip satır satır okuyorum.ama en önemlisi çocuklarımında gönlünü kazanması.büyük kızlarımda alırdı.şimdi ufaklıkta hiç kaçırmıyo.
balkonda içeceklerimiz yanımıza alıp ana kız dergi keyfi yapıyoruz.tabi öğrettiği bilgileride hemen beynimizin gerekli depolama yerlerine göndererek:)

9 yorum:

dshandmade dedi ki...

bir benzer yönümüz daha ortaya çıktı. ben de iyi bir dergi takipçisiyim. bende özellikle dekorasyon dergilerini takip ediyorum. benim küçük erkekler de Bilim Çocuk, National Geographic Kids ve Meraklı Minik okuyorlar. Bilim Çocuk ve Meraklı Minik TÜBİTAK'ın. dergi okumanın en az kitap kadar yararına inanıyorum.

Zeynep'in Evi dedi ki...

bu derginin çok amaca hizmet ettiğini düşünüyorum, ben de çocuklara (öğrencilerime) daha okuma yazma öğretir öğretmez bu dergiden aldım, ne yazdığını anlamaları mühim değil resimleriyle bile çok şey veren bi dergi..
yalnız onlar değil benim de ilk kez duyduğum , daha evvel bilmediğim biçok şeyi de öğrendim bir dergi..

Tugba dedi ki...

ben 15-16 yaşımdan beri dergi alırım ve atmaya da kıyamam. Bir koli içinde bekletiyorum. Evimde olsalardı açar açar tekrar okurdum ama şu anda fabrikanın bir köşesinde bekliyorlar.
İnsan kendinden geçiyor okurken değil mi :)

herşeyden azıcık dedi ki...

Evet bencede çok yararlı bir dergi benim oğlanlarda kaçırmıyor National Geographic Kids ve bu dergi onalrın vazgeçilmezleri bense Burda ve Evim dergisi alıyorum.Ha dikiyormusun dersen aslında diktimmi güzel dikerim ama kışları genelde ve Burdanın özel sayıları çıkıyor çocuklar için örgü modelleri veren onuda kaçırmazsam alıyorum ve yatmadan evvel çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırdım çok şükür en az 1 saat kitap okumadan uyumuyorlar anne baba okursa çocuklarda okuyor ben bunu test ettim onayladım:))

Pembe Tatlar dedi ki...

Hayırlı cumalar canım...

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ÇOKDA İYİ YAPIYORSUN CANIM..
BAZEN HAFİF VE SAKİN ŞEYLER ARIYOR BEYİN VE GÖZLER..
hatta RUHLARDA :)))
sevgiler istanbuldan...

iffetin günlüğü dedi ki...

bizim evin kimyageri,ortanca velette takip ediyor bu dergiyi.

ella dedi ki...

ne güzel anne kız keyif yapıyorsunuz bence de faydalı bir dergi :) ama bende henüz çocuk olmadığı için evde okuyan yok. ben national geographic okumayı severim.

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Bilim Çocuk Dergisi'nin revize olmuş son şeklini bende çok severek takip ediyorum. Dili ve konuları anlatım tarzı tam çocuklar için. İyi bir seçim. Sevgiler.

 
designed by GeCe for only 3Prenses