istenilen miktardaki kuşbaşı doğranmış tavuk etleri,zeytinyağı,az süt ve istenilen baharatlarla(ben köri,kırmızı tatlı biber,karabiber kullandım)terbiye edilir.yaklaşık 1 saat yeterlidir.çöp şişlere tavuklar dizilir.istenirse sebzeyle karışıkta dizilebilir.sonra tava kızdırılır.1 çorba kaşığı sıvı yağ konulur ve etler kızartılır.pilavla servis yapılır.
afiyet olsun.
9 yorum:
Süper olmuş hemde kolay,ellerine sağlık canım....
Ellerine sağlık.
Ellerine sağlık canım...
BAYILIRIM BU LEZZETE HELEKİ KIZIM ÇOK AMA ÇOK SEVİYOR...
ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM.. SANA VE AİLENE AFİYET OLSUN..
SEVGİLER..
MELİKE..
Afiyetle yenir vallahi...tavugu pek sevmem ama böylesını yerım.
sunum ve tarif çok şık ellerine sağlık
oh oh mis gibi olmuş ellerine sağlık:9
bugun canımın çektiği şey..ızgaraydı...bu da pratik bir yöntem..benim yengen kızartma makinesinin içerisinde de yapıyor..o da güzel oluyor..
eline sağlık abla...sevgilerimle..buarada köriye bayılırım..:)
nefis görünüyorlar ye beni ye beni diyorlar ellerine sağlık,blogunu gezdim emeğine sağlık....
Yorum Gönder