18 Şubat 2009

patates salatası reyhanlı


bu da tarifmi demeyin sakın,güzel bir tat olduğu için paylaşıyorum.patates salatasını yaparken son günlerde sadece piyazlık soğan ve kuru reyhan katıyorum.denemenizi tavsiye ederim.

14 yorum:

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık patates salatasını kim sevmezki değil mi?
Reyhanla hiç denememiştim denemek lazım teşekkürler...

Adsız dedi ki...

eşim Erzurumlu ve onun ailesi de reyhansız yemek yapmaz.İlk başta garipsemiştim ama şimdi ben de alıştım ve sevdim..ellerine sağlık :)

3prenses dedi ki...

mutlaka denemlisin candan tarifler.

3prenses dedi ki...

yaşamla dans evet erzurumda daha çok kullanırlar.

mehbup dedi ki...

tebrik ederim..bende erzincanlıyım,depremden sonra taşındık..tariflerin çok güzel.. pratik şeyler yazarsan çok memnun olurum..Anaokuluna giden oğlum var.. bugün yemek sırası bendeydi.mola vermişken (dün izlemeye almıştım)patates salatası görmüşken bakayım dedim..Dere otu da güzel tat verir.. tarif için teşekkürler..

Hayal Arkadaşlarım dedi ki...

Elinize sağlık. İnsan ofiste görünce bu patates salatasını olsa da yesem diyor. Eşim patatesi sevmediği için pek yapamıyorum ama en kısa sürede denemek gerek. Sevgiler.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

reyhan hiç denemediğim bir baharat.bakacağım hemen canım.ellerine sağlık.sevgilerimle...

sihirlirloklava dedi ki...

reyhanla hiç denemedim ama patates salatasını çok severim..ellerine sağlık..

TATESAL dedi ki...

Salata harika görünüyor,ellerinize sağlık.Ne zaman isterseniz görüşebiliriz.İster evlerde (bizde veya sizde) isterseniz benim iş yerime de gelebilirsiniz....Nasıl isterseniz!!!

{ Dishy Fashion } dedi ki...

Reyhanın kokusunu ne kadar da özledim buralarda yok ama afiyet olsun.

emine dedi ki...

reyhanı bende çok kullanırım ama patates salatasında hiç denememiştim mutlaka deniycem eminim çok güzel olur ellerinize sağlık bu arada sizi forumumuza üye olmaya davet ediyorum birbirimizi ve bloglarımızı daha yakından tanıyıp güzel paylaşımlar edinebiliriz ben blogumda yazdım gerçi ama tekrar buradan da davet etmek istedim http://blogcuyuz.yetkinforum.com

Lezzet Gemisi dedi ki...

patates salatasına bayılırım. Reyhan hiç denemediğim bir baharat. Ama denemek istiyorum. Ellerine sağlık...

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun canım arkadaşım... Sevgiler...

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

hımmm elinize sağlık.reyhanlı bende hiç denemedim.Masa arkadaşım reyhana bayılır görse mutlaka denemek ister.Sevgiler.

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

sen tarif mi bı diyeceksiniz demişrin ama önemli bir tat.iyi ki paylaşmışsın bende çok severim reyhanı.patatesli sulu yemeğin içinde de hoş oluyor ellerine sağlık sevgiler

 
designed by GeCe for only 3Prenses