9 Nisan 2009

son dakika haberleri

motiflerim çoğalmaya başladı.ben dayanamayıp bir kaçını ekledim.siyahla 4 sıra örüp ekledim.çok zevkli örülüyor.gerçekten
hat kursunda son durumsa nihayet harfleri çalışmaya başladım.yani ölçüsüyle yazmaya çalışıyorum.ölçü kalem ağzıyla yapılan nokta.resimde görünen noktalar yani.mesela elif 6 nokta uzunluğunda olmalı gibi.
tabi evde çalışma fırsatı bulamıyorum çok.genede sınıfta 3. olarak harflere geçmek çok sevindirdi beni.(sınıf arkadaşlarımın çoğu evde çok çalıştığını söylüyor.)
bu arada elim sende etkinliği için çalışmalarımız son hızla devam ediyor.katılmayan arkadaşlarım için söylüyorum.çalışmamız bitince bayılacaksınız gerçekten.

not:üstteki dua benim yazıım.harfler hocamın yazısı.

18 yorum:

herşeyden azıcık dedi ki...

Bende çok gitmek istiyorum aslında Sultanahmette onlarca var hat kursu ama sıkılırmıyım acaba diye gitmedim kışa inşallah giderim elim sende ne olaki?Bilgi verir misin?

TATESAL dedi ki...

Günaydın arkadaşım!!!Hat çalışmaların çok güzel ne mutlu sana,acayip faydalı bir işle uğraşıyorsun.Her sabah sizin kapıdan geçerken seni düşünüp,blogumu hatırlayıp mutlu oluyorum....Çünkü Keremle evden çıkmak zor mesele,sırtımdan terler akıtıyor...Peşinden koşmak çok zor...İşe geç kalma korkusuda var tabiii.Ama sizin eve doğru dönünce arabayla bir ohhh çekiyorum.Gerçi evi de tahmin ediyorum senin anlatışın üzerine ama olsun...

TATESAL dedi ki...

Bende elim sende hakkında bilgi almak isterim...

3prenses dedi ki...

bence fırsatın varsa git.huzur veriyor insana.elim sende sesiberin düzenlediği bir etkinlik.ellerimiz süsleyip birbirimize gönderiyoruz.bir blogda oluşturuldu bitince ziyarete açılacak.

havvanur dedi ki...

3 prensesin kraliçesi:))hat çalışmalarını alkışlıyorumm harika yazıyorsun arapça lisan olarak çok az bilirim imamhatip lisesinden:))ama okumasında ve yazmasında yarışmaya bile gireblirim:))elim sendeyi görmek dilegiyle süslü eller ha:?? sevgilerr

GeCe dedi ki...

motifler büyümüş galiba kolay gelsin sana her iki çalımanda da

fatma dedi ki...

hat çok güzel bence.kolay gelsin.motifin bitmişini merak etmeye başladım...

Unknown dedi ki...

çalışmalarını çok begendim canım.ellerine saglık.devamını bekliyorum.sevgiler.

Paşa dedi ki...

ellerine sağlık kolay gelsin :))

Paşa dedi ki...

ellerine sağlık kolay gelsin :))

SMİLENA dedi ki...

harikasın.ne hamaratsın.tebrikler

TAZE NANE dedi ki...

Kolay gelsin.
Hamarat arkadaşım.

Gülen Tezer dedi ki...

Sevgili 3prenses, nerde bende o sabır :) çok estetik bir şey öğreniyorsunuz, ne güzel :) Kolay gelsin..

*kelebekana*-* dedi ki...

yorumsuzzz.... bravooo....

made in funda dedi ki...

TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIM GÖNÜLDEN..

ella dedi ki...

hat kursuna bende çok gitmek istemişimdir. ne kadar güzel olmuş yazdıklarınız, bayıldım :)

orgu delisi dedi ki...

hat yada tezhip benim de en çok gitmek istediğim kurslardandır.ama vakit yok ki.bu kursları yaz tatilinde neden açmazlar.
motifler de güzzel görünüyor.sonucu merakla bekliyorum.

tasarım mekani dedi ki...

cok cok cok istedigim sey hat kursuna gidebilmekti.. nasip olmadi.. seni gipta ederek izliyorum.. bizi mahrum eyleme gelismelerinden. bu sekilde en azindan heyecanla seni takip ederek belki bir iki sey ogrenebilirim.. sevgiler, medinem

 
designed by GeCe for only 3Prenses