14 Temmuz 2009

tatlı hayat

haftasonu gittiğimiz eşimin köyünde çektim bu fotoları.kayınpederim kocaman bir bahçeye sahip havuzlu minik bir ev yaptı köyde.ben en çok meyveleriyle mutluyum.dutlar arka planda görünen kayısılar müthiş gerçekten.gerçek organik pekmez yaptık.
bahçede yok yok.şeftali vişne,kiraz,çilek,ahududu,karadut,yabani elma,elma,armut karpuz,kavun unuttuğum varmı acep??Allaha çok şükrediğim böyle güzel lezzetli nimetler verdiği için.

5 yorum:

TATESAL dedi ki...

Zikir ve şükür....Ne kadar güzel her zaman bir meyveyi elime aldığımda içine bakar ve ne kadar olağanüstü bir görüntüsü olduğunu düşünerek Allahu tealayı zikrederim ve sonrada şükrederim....
Sevgiler canım...

GAMZELİ ANNE dedi ki...

ne güzel bi foto canım çocukluğuma gittim:)evimizn bahçesinde dut ağacı vardı yerdik bizde:)))
bende herşey için şükrederim Allahıma iyiliklerde bizim için güzel olan herşeyde olumsuz olanlarda bizim için ...öptüm canm:))

herşeyden azıcık dedi ki...

Çok seviniyorum böyle şeyler okuyunca bende çocuklarımda hep beton yığınlarında büyüdük ama ben ne yaptım çilek alıp terasında yetiştirdim elim gelen bu:((Bir daha gittiğinizde bu kayısıyı da Funda için yiyorum diyerek ye:))

Primarima dedi ki...

Valla cennet gibi bir yer diyelim...organik pekmez kulağa ne hoş gelıyor anlatamam mutlaka damağada hoş gelıyordur:)

EHA dedi ki...

Ne kadar şanşlısınız,çocuklugumuzdaki gibi,bütün meyveler bahçeden yenirdi bizim evde hatta sebzelerde ama şimdi balkonda maydanoz bile yetiştiremez olduk, hele bir bahçe yapmak hayal...

 
designed by GeCe for only 3Prenses