16 Kasım 2009

yeni bir...............



yeni bir hafta,yeni umutlar,yeni hayaller,yeni başlangıçlar.bendeki yeni başlangıç fotodaki yünler.burda örgü dergisindeki bir hırkaya dönüşücek inşallah.yeni hayal ve umut ise cumanın bir an önce gelmesi,cumaya kadar bayram temizliklerinin bitmesi.

çünkü cumaya 2 aylık hasretimiz bitiyor inşallah.verdiği ilk menü karnıyarık,pilav ve ton balıklı salataydı.dün menüyü değiştirmek istiyorum dedi.fırında makarna,mercimekli köfte ve ton balıklı salata olarak değiştirdi.bende kuzum aklına geldikçe not al.sırayla hepsini yaparım dedim:))evdekiler önce üzüldü genemi karnıyarık pilav istedi diye.sonra sevindiler yaşasın değişik bişey istedi diye:))iddialarına göre sadece kızım gelince onlarda güzel yemek yiyormuş diye.beni kızdırıp duruyorlar.neyse geçen yıldan buyana bizim evde bir espiri konusu oldu bu.

işte böyle dediğim gibi cumaya kadar bitirmem gereken çok iş var.hadi bana kolay gelsin.herkese mutlu bir hafta.

9 yorum:

ceyt dedi ki...

canım Allah kavuştursun.tatlı telaşlar bunlar hayırlısıyla gelsinler inşallah.benim kızımda bir sürü şey istedi benden şimdiden yap ancak yetiştirirsin dedi birde:))
kolay gelsin

kocaman sevgiler...

TATESAL dedi ki...

Allah kavuştursun arkadaşım,işlerine kolay gelsin...
Örgü hırka güzel olacağa benziyor,renkler çok güzel....

Unknown dedi ki...

Canım Allah kavuştursun.Benimde oğlum gelecek inşallah.En çok mantı ve patlıcan böreği sever.Bende yapacağım onun için.Kolaylıklar diliyorum.secvgiler

GeCe dedi ki...

iyi haftalar caım bakalım ne çıkacak bu renklerden

yaseminkale dedi ki...

renkler harika size koşa koşa su getiryoru kolay gelsin diyorum

Damak Tadı dedi ki...

Allah kavuştursun ve kolaylıklar diliyorum..


Biz Trabzon'un yerlisiyiz..Erzincan kayısısı memleketimizde çoktur..Sizin taraftan gelir bizlere..Bizde de belki 80 yıldan beri yapılır..Abartı olmasın ama çok daha fazlası var..Severiz v eeksik etmeyiz sofralarımızdan..

Teşekkürler..!

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ALLAH KAVUŞTURSUN KOMŞUM..
sevgiler.

Pembe Tatlar dedi ki...

Allah kavuştursun canım mutluluklar:)

Nilgün Komar dedi ki...

allah kavuştursun diyorum ve blogumda ki yüzüncü izleyici olarak sana hediye vermeyi kararlaştırdım.. bir çok kişinin yüzüncü kişiden sonra kuraya katılanlara hediye verdiğini gördüm bende katıldım bi iki çekilişe ama ben değişik olarak bu uygulamayı seçtim ama duyurmadım.. kendimce bekledim ve yüzüncü kişi olarak sen geldin bloguma.. ama bu kadar erken olacağını bilemediğim için hediye paketimi de hazırlayamadım.. cumaya kadar paketin hazır olacak ve yayınladıktan sonra seninle iritabata geçip sana göndereceğim..
sevgi ve selamlarımla..

 
designed by GeCe for only 3Prenses