25 Nisan 2012

bulmaca kolik torku kavanozları

 günaydın...
etrafta bu kadar nutella muhabbeti geçerken bu başlık.....
ben genellikle torkuyu tercih ediyorum,zira mısır şurubu içermediğini duymuştum.şeker fabrikalarının bir çikolata markası torku.
 bir çikolata kavanozuyken nasıl oldu bulmaca kolik oldular anlatayım hemen:)bunlar evde çoğalınca bari süslenip raflara çıksınlar dedim.peçete canım istemedi:(gazetenin çözülmüş bir bulmaca sayfasını elimle parçaladım...sonra ocakta etraflarını yaktım,söndürürken de ellerimi:)eski görünsün istedim.
en sonda yoğurt tutkalıyla kavanozlara yapıştırdım.güzel oldular ama nasıl yıkanacak bunlar diye dertlendim hemen..sprey vernik sıktım ...hiç öyle gazeteyi kalıplaştırmadı..peçete tutkalı denedim en son fırçayla üstlerine sürdüm oldu:)sağlamlaştırdı bayağı bir...kurdele ve püskülle de süsledim güzel oldu...şimdi aynı yöntemi kutularda da kullanmayı düşünüyorum bakalım...böylece uzun zamandır yapmadığım bir geri dönüşüm çalışması yapmış oldum...
mutlu günler....

5 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

ellerine ve fikrine sağlık!!! harika olmuşlar!!!

3prenses dedi ki...

sağol nilgüncüm.eh işte denemelik bişey oldu:)

Kuzununannesi dedi ki...

ellerıne saglık super olmus...bende bloguma beklerım sevgıler

yoldy35 dedi ki...

Yazılarınızı gityat.com ' da paylaşabilir, sitenizin tanıtımını yapabilir ve kendi kanalınızı kurabilirsiniz. Sizleri de aramızda görmek bizi çok mutlu eder.

Unknown dedi ki...

cok degisik ,enteresan olmus
ellerine saglik

 
designed by GeCe for only 3Prenses