3 Ekim 2009

artık çıplak değil

bu sepeti 5-6 yıl kadar önce almıştım.bir karadeniz gezisi dönüşü maçka hatırasıydı kendileri.
çıplak olarak içine ekmek peçetesi serip ekmek sepeti olarak kullanıyordum.şimdi birazda salonda kullanmaya karar verip kapladım.kullandığım bu kumaş parçasını ne zaman ve ne sebeple almışım hatırlıyamadım.ama daha bir sürü var.yani yakında hep aynı kumaşla dikilmiş bir sürü şey görebilirsiniz:)
yapılışı yarım saat sürmedi.sepet yayvan olduğu için içine serip kenar payı bırakıp kıvırdım içe doğru.sonra kıvırdığım tünellere kurdele geçirdim sapların olduğu kısımda birbirine bağladım.önce kurdele falan koydum resimledim.sonrada dergi.ama asıl hat malzemelerimi koydum sepetime bir çok dağınıklığı topladı sağolsun.

11 yorum:

karamel mutfak dedi ki...

iyi günlerde kullan arkadaşım.

Adsız dedi ki...

gule gule kullan canım.bende aynı seyı yapmayı dusunuyorum bılıyomusun bugunlerde.ama aynı bezı kac yerde kullancam bılmem artık :)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Güle güle kullan canım :))

Sevgiler,
Evren

cansudere dedi ki...

çok güzel olmuş sevgiler.

Back to Black dedi ki...

eline sağlık çok beğendim bende de bir kaç sepet var becerebilirsem anlattıklarından anlattığım kadarıyla yapmaya çalışacağım.İyi günlerde kullan :)

ella dedi ki...

çok cici olmuş arkadaşım

HUYSUZBALIK dedi ki...

Güle güle kullan, çok cici olmuş kumaş da çok şirin. Sevgiler...

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

ne güzel olmuş ellerine sağlık.benimde evde böyle çıplak bir sepetim var. ama ben ona böyle güzel kıyafet dikemeyeceğimden çıplak kalacak :) sevgiler

Banuca dedi ki...

Ne güzel, herşeyi giydiren biri daha... Ben de yaptım bunlardan, galerimde kumaş işlerinde var fotoğrafları, eğer gezersen tabiii...

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

çok güzel olmuş.elinize sağlık

iffetin günlüğü dedi ki...

ellerine sağlık..kumaşın çok şirinmiş.
sende evim'i takip ediyorsun demek..

 
designed by GeCe for only 3Prenses